Han är mathistorikern som var med och skapade succén “Historieätarna”. August-nominerad 2024 för praktverket “Varje tugga är en tanke. Svensk matkultur under 800 år”. Var med om en hisnande kulinarisk resa i ord och bild med Richard Tellström!
Richard Tellström är docent i måltidskunskap, därtill en högt uppskattad författare och föreläsare. Han lyckas förmedla det oväntade med människors matvanor förr, nu och framåt.
Kritikerna hyllar “Varje tugga är en tanke. Svensk matkultur under 800 år.”
”Varje sida fullmatad med ’aha!’”
Sydsvenskan
”Den svenska mathistorien [har] äntligen fått ett heltäckande standardverk.”
Edward Blom, Svenska Dagbladet
”Folkbildande och tankeväckande … sannolikt det mest omfattande som skrivits om svensk matkultur.”
Borås Tidning
Plats: B-fabriken, Magasinsgatan 32 Bodafors
Tid: Kl 18– ca 19. Dörrarna öppnas kl 17.15.
Pris: 175 kr
Köp biljett här
Med stöd från Region Jönköpings län.
Foto: Thomas Szendrö